volgers

maandag 9 juni 2014

GIVE AWAY - JIngle Bells

Piep

zoals beloofd, een tijdje geleden, doe ik een give-away

Ik verloot

TWEEMAAL dit kerst-paneel, om christmasstockings van te maken.
Hier zie je ze sokje per sokjeVulling en achterkantje,eraan,
quilten en je ze zit goed tegen dat de kerstboom
in de kamer staat

Wat moet je doen voor deelname:

- laat een leuk commentaartje achter,
waarom jij wel aan dit paneel wil beginnen, want kerstmis betekent voor jou....'

Ik ben benieuwd....en de twee leukste commentaren zal ik als winnaars uitkiezen.

-als je nog geen volger bent , kan je door deze te worden, een extra
kansje maken om te winnen

Je mag natuurlijk altijd reclame maken voor deze give-away
met een linkje naar mijn blog.

- je kan meedoen tot 21 juni 2014 om 00:00

Op 22 juni (mijn verjaardag) zal ik de winnaar bekend maken.

Veel succes aan iedereen die een kansje waagt

Happy quilting

Knuf Mieke

15 opmerkingen:

Marjolein Ztm zei

Oh jee, ben ik de eerste met een reactie. Nou ja, het moet maar. Vind de kerstsokken erg leuk. Ik denk dat ik ze maak voor mijn achterneefjes en nichtje. Ja, heb zelf geen kleinkinderen, maar wel lieve achternichtje en neefjes. En er is er nog een onderweg. Heel spannend allemaal.
Ik volg je blog, want ik heb hem op de bloglijst staan. Kan het dus niet missen.
En je wilde weten wat Kerst voor mij betekend. Wel dat is moeilijk uit te leggen. Geniet er altijd van en het was altijd een familie gebeuren. Dus helemaal geen hoogdravende zinnen en zo, maar gewoon een hartverwarmend gebeuren.

Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

Elly zei

Kerst betekent voor mij behalve de geboorte van Jezus, het begin van ons gezin. Komende kerst is het alweer 15 jaar geleden dat wij onze dochter op Schiphol in onze armen mochten sluiten. Zij riep vroeger al: wat vieren we met Kerst: mijn geboorte. (ze is ook op 24 dec. jarig). Drie kerstsokken zullen heel mooi hangen in onze kerstboom.

Ineke zei

Het lijkt me zo leuk om een Kerst panel te winnen zodat ik de stokking kan maken en opsturen naar 1 van mijn zussen die in Brazilië wonen. Dan hebben ze een leuke herinnering aan en denken ze met de Kerst aan ons allen hier in Nederland.
Liefs, Ineke

Ineke zei

En vergeten te schrijven wat Kerst voor mij betekend. De geboorte van Jezus. En samen vieren met familie.
Daag

Anoniem zei

Hai Mieke,

Het lijkt me heel leuk om dit pakket te winnen.
Waarom??
Mijn man is heel ziek en wacht al ruim 4 jaar op nieuwe longen.
Ook ik zit daardoor altijd thuis.
Patchwork/quilten is mijn grote hobby.
Elke keer denk ik met de Kerst: we hebben het weer gered hij is er nog ondanks dat hij zo ziek is.
Als ik dit zou winnen zou ik er aan beginnen in de hoop dat wij het samen met de Kerst kunnen bewonderen met zijn nieuwe longen.

liefs Tilly

Anoniem zei

Hoi Mieke, wat leuk dat je een give away gaat doen. Ik zelf wil ook graag meedoen, maar wanneer ik het mocht winnen, wil ik het heel graag aan Tilly Rombouts schenken. Haar verhaal heeft me erg aangegrepen en wij zijn gezond en ik gun het haar zo van harte. Liefs Wilma

Anoniem zei

Hier ben ik stil van Wilma Oud.

Birgitte aka Bietje zei

Wow, wat een schattige panneltjes. Tja waarom zou je ze mij gunnen? Omdat kerstmis iets warms heeft. Maar ook wat triests. Een tante overleed een paar jaar terug juist met Kerstmis. Dus met kerst denk ik altijd extra aan haar (klein)kinderen.
Of omdat Kerst ook gewoon hele leuke herinneringen heeft. Kerststalletjes kijken na de H.Mis. Lange wandelingen in het bos. Bij voorkeur in de sneeuw. Met chocomel halverwege. Deze werden vroeger georganiseerd in onze plaats. Mmmmm zoveel herinneringen. Ik kan gewoon niet kiezen.

M Verheij zei

De kerstsokken doen mij denken aan de kerst bij mijn oma.
En ik ben elk jaar blij dat ik weer de kerst mag beleven.

Marjo zei

Wat een leuk idee zo´n kerst give-away. Kerst is voor mij een periode van rust en vrede. Niet een tijd van luxe tafelen, maar gewoon eenvoudig en smakelijk. Samen zijn met ieder die je dierbaar is.
Deze sokken zijn schitterend voor onze kleinkinderen. Zie hun lachende gezichtjes al als ze zouden krijgen.
groetjes, Marjo

Ria zei

Ik vind ze prachtig en als ik win wil ik ze cadeau doen aan de ouders van mijn schoondochter uit Rusland die net haar inburgerings examen met goed gevolg heeft af gelegd en dat moet toch wel heel wat zijn voor ouders die à al heel verweg wonen en b hun dochter eken andere nationalie tijd zien aan nemen.

anne-marie laenen zei

Wat mooi Mieke, Kerst is niet altijd wat het zou moeten zijn.4jaar geleden ben ik beginnen quilten rond kerst tijd.De moeder van de vriend van mijn dochter was ernstig ziek,haar hobby was quilten, maar spijtig genoeg had ze geen tijd meer om hem af te werken ze is op haar verjaardag kerstdag gestorven .Zij was degene die mij de eerste quilt stapjes heeft bijgebracht.We hebben die kerstperiode dag en nacht gewerkt om op haar kist een quilt te leggen met lapjes stof van al haar vrienden,het is ons geluk, We hadden het haar belooft.Nu 4 jaar later heeft haar dochter een kindje gekregen en het zou leuk zijn om haar te verrassen met zo'n mooie kerstsokken, want nu is zij ook begonnen met de eerste quilt stapjes het zou een stimulans zijn die donkere periode wat op te vrolijken. groetjes vlijtig vingerhoedje

joke keuninx zei

Hoi Mieke , zou graag mee doen omdat kerst voor mij een fijne tijd is om gezellig samen te zijn , met die donkere dagen is het prettig om met vrolijke kerstkleuren wat leuks voor bij de kerstboom kunt maken .liefs joke

joke keuninx zei

Hoi Mieke , zou graag mee doen omdat kerst voor mij een fijne tijd is om gezellig samen te zijn , met die donkere dagen is het prettig om met vrolijke kerstkleuren wat leuks voor bij de kerstboom kunt maken .liefs joke

Anoniem zei

een mooie adventskrans maken-naar de plaatselijke tuinshop gaan en een prachtige boom uitkiezen en stressen dat niemand je voor mag zijn- heel veel kaarsen kopen- samenkomen met de zussen om de menu te bespreken-lichtjes hangen aan de deur en in de voortuin en eisen dat er ook in de achtertuin gehangen worden want als ik kook zie ik graag lichtjes-opdrachtjes en mooie tekstjes verzinnen voor de adventskalender-de kerstquilt ophangen in de traphal-de living versieren-de kerstcd zoeken van een jongenskoor in Engeland-de boom binnensleuren en hem versieren met mijn ballen die ik koop in elk land dat ik bezoek-herinneringen ophalen als ik die ballen terugzie en dan pink ik ook een traantje weg want aan sommige ballen heb ik mooie herinneringen-naar de winkel gaan om een kalkoen te bestellen-gaan oefenen voor de kerstviering in het dorp en een krop in de keel krijgen tijdens de mis maar moedig doorzingen want mijn gezin zit te kijken-op kerstdag met de liefste zussen ter wereld Kerstmis vieren en aan ons mama denken-bijna een hele kertstronk met crême-beurre opeten want dat is het lekkerste dat er bestaat-de kliekjes verdelen en blij zijn dat de afwasmachine uitgevonden is-pyama aandoen als iedereen naar huis is en een mooie familiefilm zien-denken dat dit toch de mooiste kerst was van allemaal.... xlinda