volgers

zaterdag 6 oktober 2012

Veiligheidscode op blogs.....het nut of on-nut?

piep

Omdat ik nog steeds naaiverbod heb, speur ik vele leuke blogs af...
en vandaar dit blogje...

'vervelende' veiligheidscodes.....nut of on- nut...
ik vind het laatste...

En ben ik een robot? nee dat ben ik niet?

Hebben de meeste onder jullie het bewust "aanstaan" op hun blog of is het gewoon blijven staan toen blogger veranderde?

Ik denk dat het vele bezoekers afschrikt om te reageren...
Dus misschien kan ik hiermee aansporen om het "uit"te schakelen.

knuf Mieke

10 opmerkingen:

Elly zei

was even verbaast over veiligheids codes,!! net aan het zoeken om op FB iets aan de vele reklame te kunnen doen vind ik wel irritant maar dit? sinds blogger is veranderd? ben weken uitgeschakeld geweest door rechter schouder in sling dus help wat en waar uitschakelen. groetjs Elly

Lida zei

Bij mij geen code, maar wel de anoniem uitgeschakeld, kreeg echt ladingen spam en geloof mij als je eenmaal dat vervelende virus binnen hebt gehad dan kijk je wel uit!
Maar het belemmert dus sommige mensen wel om te reageren, jammer maar het is niet anders, beveiliging is soms gewoon noodzakelijk! Groetjes
Lida

Bizzy Martine zei

Ik heb dat van mij er al een tijdje geleden afgehaald. Ik heb zelf ook een hekel aan die codes. Soms moet je tot 3 keer toe terug een code intypen voor je reactie geplaatst is!!! Zo vervelend!!!!

fotorantje zei

ik heb het bewust afgezet
want bezoekers die veel blogs te bezoeken hebben, hebben echt geen zin om telkens die codes in te vullen, en ze zijn dan meestal nog niet eens goed leesbaar

Francien zei

De codes heb ik ook niet Mieke.....duurt allemaal veel te lang en heel vaak onleesbaar.....maar ik merk ook wel dat sinds de leeslijst er op staat die gelijk komt als je je aanmeld met haast de helft van het berichtje dat nieuw geplaatst wordt de meesten niet meer de moeite nemen om naar het "ëchte"bericht op het blog door te schakelen....de interesse is dan al weg en krijg je ook minder reacties.....jammer vind ik dat wel....fijn weekend...groetjes Francien.

Renee Posthuma zei

Bij mij staat die ook af . Kun je de code op een site niet goed lezen, kan je de code laten voorlezen.......lachen......totaal niet te verstaan.

Vrolijke groetjes Renee

conny's quilts zei

Helemaal met je eens, vooral omdat ze meestal , voor een niet robot onleesbaar zijn en je veel pogingen moet doen om te reageren, ik doe dat nu dan dus gewoon niet meer als ik zo'n code zie......

Pauline zei

Ik denk dat als je vervelende spam van robots op je blog hebt gekregen dat je blij bent met deze mogelijkheid. Ik blog veel en reageer waar ik zin heb en stoor me niet aan de in te voeren codes, ik zie het meer als de gewoonte des huizes, ieders huisregels zijn anders, de meeste mensen typen 10 vingerig, dan is het niet zoveel moeite om zo'n code even in te voeren, toch?
Een fijne zondag!

Ann verstreken zei

Hallo Mieke,
Dankjewel voor je lieve mailtje,
Nu ik je blog heb ontdekt ben ik natuurlijk ook volger geworden.
Groetjes,
Ann
X

naald en draad zei

Jij hebt niet te klagen Mieke, ik krijg meestal maar één reactie op mijn post en raad eens wie dat zou kunnen zijn. binnenkort komen we aan bij de 25 000 bezoekers en wil ik een give away proberen kan je mij eens uitleggen hoe we dat moeten doen?
groetjes Carine