ik heb hier al wel eens vermeld dat we "zwartenonnen kost"
gingen eten
Is een ouderwetse ovenschotel
van gestoofde stukjes prei
daarop in de helft gesneden hard gekookte eitjes
overgoten met een pittige kaassaus
aardappelpuree erbij
en dan, liefst de dag nadien, bijvoorbeeld op maandag :)
als je moe thuiskomt van je werk
een 30min op 180graden in de oven
tot borrelend warm, met een mooi gouden korstje...
zo dus..
Nu lekker rusten in zetelke,
want baasje verwacht me morgen nog een dagje
en we zwaaien weer een collegaatje uit die met pensioen gaat.
Als jullie dit lezen,
dan ben ik al terug daar...
happy quilting
knuf mieke
2 opmerkingen:
Oh, wat grappig Mieke, wij eten dit ook soms (lekker hè) maar ik wist niet dat het zo noemde ;)
Werk ze, straks weer even lekker vrijaf,
liefs, Sonja
Ik ken dit gerecht niet, maar bij het zien van de foto, krijg ik gewoon honger.....
En het is pas 11.00 uur 's morgens!
Een reactie posten